Over ons

Van autoschadehersteller naar stoffeerder, niet echt een logische stap maar wel een die ik maakte toen ik er achter kwam dat de autoschade wereld toch niet helemaal mijn dingetje was. Maar via een vriend kwam ik in 2015 in aanraking met het stoffeerders vak en sinds 2016 werk ik als zelfstandig stoffeerder. En eigenlijk verschillen deze vakgebieden niet eens zoveel van elkaar, je begint met een schadegeval of kille vloer en zodra het werk afgerond is kun je genieten van het prachtige eindresultaat. Het leuke hiervan is dat je elke dag ergens anders komt, maar vooral dat je de mensen elke dag weer een lach op hun gezicht kunt bezorgen. 

Als vakbekwaam stoffeerbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbrengen van harde en zachte vloerbedekking en het stofferen van trappen. Wilt u uw woning van een strakke pvc-vloer, stijlvol laminaat of comfortabel tapijt laten voorzien, dan is Teunissen Woningstoffering hét adres voor ieder project.

Wat mag u ons verwachten verwachten? Persoonlijke begeleiding tijdens het gehele traject, hoge kwaliteit vloeren, unieke service en we komen onze afspraken altijd na. Beloofd!

Mike Teunissen

 

Meer informatie over: PVC vloeren  Laminaat vloeren Tapijt vloeren  Vinyl vloeren